dilluns, 14 de desembre del 2015

TALLER DE CUINA TORRONS

Hola!

Avui hem fet torrons de xocolata amb en Jordi de la pastisseria Ferrer. Ens ha explicat coses sobre la xocolata, com s'ha de treballar, amb quines característiques, on s'ha de deixar perquè es conservi... També ens ha dit d'on vénen els torrons, per què són tradicionals, com es feien antigament, amb quins ingredients...

Hem après a trempar la xocolata, que és la tècnica que s'utilitza per treballar la xocolata. Hem fet torrons amb ametlles caramel·litzades i finalment hem escrit  amb xocolata els nostres noms.

Mentre fèiem el taller han vingut els d'Olot Televisió per fer-nos una entrevista i perquè hi expliquéssim què és el Xatcat. Podeu mirar-la clicant a ENTREVISTA

Avui hem après paraules noves de la cuina com per exemple: trempar, estris de cuina, els diferents estats de la xocolata, ingredients dels torrons, etc.

Ens ha agradat molt aquest taller i sobretot haver pogut participar en el Xatcat perquè hem après moltes coses noves, hem conegut joves d'altres instituts i totes les sessions que hem fet han estat molt interessants. 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada